80.000 secties per jaar
Wilt u zekerheid over
de gezondheid van uw dieren?

Passie voor pluimvee

Passie voor pluimvee

Onafhankelijk onderzoek
naar ziekteverwekkers

Het Centraal Laboratorium voor Pluimvee is een zelfstandige organisatie die onafhankelijk onderzoek doet naar ziekteverwekkers bij pluimvee. We bedienen de hele keten binnen de pluimveesector en kunnen ook voor dierenartsenpraktijken onderzoek verrichten. We hebben kennis in huis van alle soorten en rassen kippen, ganzen, eenden, kalkoenen, duiven en ander gevogelte. Pluimvee is onze passie, een gezond dier ons doel.

Equipment en expertise

De modernste sectietafels
van Nedeland

Wij beschikken over een sectiezaal en drie laboratoria. Deze worden continu bemand door een team van gespecialiseerde analisten. Deze deskundigen zijn goed opgeleid en hebben allen jarenlange ervaring in pluimveeonderzoek. Onze gespecialiseerde praktijk werkt volgens de GVP code (Good  Veterinarian Practice) voor dierenartsen. Tevens zijn we gecertificeerd en geaccrediteerd voor de uitvoering van verscheidende onderzoeken.

Groot en veelzijdig netwerk

Groot en veelzijdig netwerk

Wij kennen de branche

We beschikken over een kundig, betrouwbaar en flexibel netwerk van professionals in de sector die ons facilitair en qua kennis kunnen ondersteunen. Zo hebben we goede relaties met dierenartsen in heel Noord- en Midden-Nederland en in de aangrenzende bondsstaten van Duitsland. Ook hebben we goede contacten met toezichthouders in binnen- en buitenland.

Medewerkers

Bekijk
onze
bedrijfsfilm
hier

Bekijk
onze
bedrijfsfilm
hier

Bekijk
onze
bedrijfsfilm
hier

U heeft nog vragen?